Nem állt meg a gázoló

Leugrott a felüljáróról - áthajtott rajta egy autó

Életét vesztette az a fiatalember, aki az éjszaka leugrott egy felüljáróról az M5-ös autópályára, és egy autó áthajtott rajta - jelenti a HavariaPress.

2010.08.01 19:52HavariaPress

A gázoló autós nem állt meg, az illetőt ezért még keresi a rendőrség.

Vasárnapra virradó éjszaka, pár perccel éjfél előtt az 52-es főúti csomópontnál ugrott le az M5-ös autópálya úttestjére a felüljáróról egy fiatal férfi.

Bár gyaníthatóan már maga a zuhanás is végzetes volt, a következő pillanatokban még egy jármű is áthajtott a 23 éves fiún, akin így már nem lehetett segíteni, a helyszínen életét vesztette.

A gázoló autós ennek ellenére megállás nélkül elhajtott a helyszínről, a szerencsétlenül járt fiatalemberre csak a következő, arra haladó autós figyelt fel, ő értesítette a rendőröket is.

A szerencsétlenség körülményeinek kivizsgálására a kecskeméti rendőrkapitányságon indítottak vizsgálatot, egyben keresik azt a járművet is, amely áthajtott az áldozat testén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.