7 és 9 éves áldozatok

Kislányokat zaklatott a szatír Csongrád megyében

Szatírt kaptak el a nyomozók Csongrád megyében. Az 51 éves férfi az elmúlt hetekben főként Csongrádon és Tömörkényen garázdálkodott: kislányokat szólított le. Szeméremsértés ügyében indult ellene eljárás - értesült a HavariaPress.

2010.05.27 12:23HavariaPress

Elkapták a nyomozók azt az 51 éves szegedi férfit, aki az elmúlt időszakban zaklatott szexuálisan 7, illetve 9 éves kislányokat Csongrádon, valamint Tömörkényen.

A férfi május elején egy 7 éves kislánytól kérdezte meg, hol találja az egyik csongrádi intézményt, és megkérte, szálljon be az autóba, hogy segítsen megtalálni az épületet. A kislány be is szállt a férfi mellé, de a gyerek egyik ismerőse meglátta őket, és figyelmeztette a kislány anyját, aki az autó után rohant. A férfi erre lassított, majd kilökte a kislányt az autóból, aki ezt megúszta néhány horzsolással.

Két héttel ezelőtt pedig Tömörkényen egy 9 éves kislányt szólított meg, majd mutatta meg neki a nemi szervét.

Az elfogott férfit a két kislány egyértelműen felismerte; szeméremsértés ügyében indult ellene eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.