Mindenki kimenekült - nem tudnak sérültről

Lángokban állt egy társasház teteje a fővárosban - már eloltották a tűzet

Többórás munkával eloltották azt a tüzet, amely egy lakóház tetején keletkezett szerdán a főváros I. kerületében, a Hegyalja úton; a tűzoltók jelenleg az utómunkálatokat végzik - közölte Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője. A tűzeset során személyi sérülés nem történt.

2010.04.21 15:43HavariaPress

Szerdán, a déli órákban riasztották a tűzoltókat a Hegyalja út I. kerületi szakaszához, ahol egy kétemeletes családi ház beépített tetőszerkezetében csaptak fel a lángok. A tetőn szigetelési munkákat végeztek, feltehetően ennek köze van a tűzhöz. A beépített tetőtér felett rendkívül gyorsan terjedtek a lángok, a tűzoltók az épületen belülről négy, kívülről három vízsugárral próbálták megfékezni a tüzet.

A lángok oltását nehezítette, hogy a helyszínt nehezen lehetett megközelíteni. Emellett a tetőtér-beépítéses épület tetején a tűz a szigetelőanyagokon folyamatosan terjedt. A tetőtéri lakásokból mindenki kimenekült, a tűzben – az elsődleges információk szerint – senki nem sérült meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.