Angol rendőrök kapták el

Vak kislányával fajtalankodott: ismét előzetesben a tolnai pedofil

Ismét előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a 2009-ben, Angliában elfogott tolnai férfit, akit saját gyermekeivel szemben elkövetett szemérem elleni erőszakkal vádolnak.

2010.04.09 15:07MTI

A Tolna Megyei Bíróság az ügyészség fellebbezése nyomán megváltoztatta a városi bíróság februári végzését, amely lakhelyelhagyási tilalommal sújtotta a vádlottat - tájékoztatta pénteken az MTI-t a nem nyilvános bírói tanácsülésen hozott határozatról Csullag Józsefné, a megyei bíróság szóvivője.

A. Balázs ellen szemérem elleni erőszak miatt indult eljárás.

A bűncselekményt 2007-ben négy társával követte el két leánygyermeke, az akkor hatéves, illetve hétéves, utóbbi születésétől fogva vak kislánya sérelmére. A 27 éves férfit 2009. május 31-én egy független bűnüldöző szervezet közreműködésével Angliában fogták el, és szeptember 17-én szállították Magyarországra.

A szekszárdi bíróságon folyó perben jelenleg ötödrendű vádlott, a négy további vádlottra lakhelyelhagyási tilalom vonatkozik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.