Mind a két tolvajt megtalálták

A Szigetközig üldözték a Bécsben lopott autót

A Szigetközig üldöztek osztrák és magyar rendőrök egy csütörtökön Bécsben ellopott személygépkocsit; mind a járművet, mind a két tolvajt megtalálták - közölte a mosonmagyaróvári rendőrkapitányság vezetője az MTI-vel.

2010.03.11 18:14MTI

Csokány Csaba alezredes elmondta: délután fél kettő körül kaptak jelzést arról, hogy Magyarország felé menekülnek egy az osztrák fővárosban ellopott autó tolvajai a kocsival.

Őket a határon át, egészen Lébényig üldözték az autópályán az osztrák kollégák, a bűnözők azonban már korábban elhagyták a sztrádát.

A kocsit Újrónafő településen találták meg a magyar rendőrök, és ugyanott, a helyiek elmondására alapozva, egy szórakozóhelyen bukkantak rá az egyik, a közelben pedig a másik tolvajra.

A 33 és 37 éves, magyar állampolgárságú, többszörösen, köztük autólopásért is büntetett férfiak előzetes letartóztatásban várják, hogy a két ország közül melyik hatóságai indítanak ellenük eljárást

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.