Két baleset is történt az autópályán

Hatalmasak a torlódások az M0-áson

Balesetek miatt hatalmas a torlódás az M0-ás autóút M5-ös autópálya felé vezető kijáratánál, illetve a diósdi lehajtónál - közölte a rendőrség péntek délután az MTI-vel. Személyi sérülés egyik helyen sem történt.

2009.09.18 16:55MTI

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy az M5-ös leágazásnál négy kamion és egy személyautó ütközött. Senki sem sérült meg, csupán anyagi kárról érkezett jelentés.

Az M0-ás diósdi lehajtójánál, Anna-hegy környékén az előbbi baleset után bő fél órával, délután három óra tájban egy műszaki hibás teherautó miatt kezdtek feltorlódni a járművek. Mindkét helyszínen több kilométeres kocsisor alakult ki, így igen nehéz az előrejutás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.