Életveszélyesen megkéselte

Jól "leszúrta" az asszony, kocsmába ment, onnan a mentők vitték tovább

Életveszélyes sérüléssel a kocsmából vittek kórházba a mentők egy férfit Szegeden; az ittas vendéget korábban, még otthon mellbe szúrta élettársa - közölte a rendőrség szerdán az MTI-vel.

2009.09.09 10:59MTI

Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: a negyvenéves férfit kedden az egyik sörözőből vitték kórházba, mellkasi szúrt sérüléssel.

Az állapota olyan súlyos volt, hogy légmell alakult nála ki, és életveszélyes állapotba került. Mint kiderült, a férfit nem sokkal előbb - miután a közeli lakásukban összevesztek - szintén részeg élettársa szúrta meg.

A férfi ezután ment kocsmába, ahol az alkalmazott vette észre, hogy milyen rossz állapotban van, és ezért kihívta a mentőket.

A rendőrök a harmincegy éves élettársat előállították, gyanúsítottként kihallgatták, közben lefoglalták a sérülést okozó kést.

A nőt a rendőrség őrizetbe vette, és életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.