Szatírt fogtak Makón

Kislányoknak mutogatta a nemi szervét

Kislányoknak mutogatta nemi szervét egy férfi szerdán este Makón, a 43 éves hajléktalant a bejelentést követően helyszínre siető rendőrök a közelben elfogták

2009.06.25 10:56MTI

A gyanú szerint a férfi az esti órákban az utcán szólította le a két hazafelé tartó kislányt, előbb arra kérte őket, hogy mutassák meg neki nemi szervüket, majd amikor a gyerekek ezt visszautasították, ő vette elő nemi szervét - mondta Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A kislányok erre hazafutottak, egyikük otthon elmondta édesapjának a történeket, aki azonnal telefonált a rendőrségre. A járőrök a személyleírás alapján gyorsan megtalálták és előállították a férfit, aki kihallgatása során elismerte tettét. A gyanúsítottat őrizetbe vették, s szeméremsértés megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás - közölte az őrnagy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.