Erőszakkal itatta le a kislányokat

Alkoholmérgezést kapott a 10 és 6 éves kislány

Ideiglenesen intézetben helyezték el azt a két kislányt, akit alkoholmérgezéssel szállítottak kórházba a mentők Nagyradáról.

2009.06.11 15:12MTI

A felügyelet nélkül hagyott, utcán dülöngélő, fulladozó hatéves és tízéves gyermekhez szombaton a faluban élők hívtak mentőt. A kórházban kimosták a kislányok gyomrát, infúziós kezelést kaptak, majd hétfőn hazaengedték őket.

    A lap információi szerint a szülők a testvérpárt egy ismerősük felügyeletére bízták, aki erőszakkal leitatta őket. Az anya ekkor a szomszéd faluban volt rokonlátogatáson, az apát pedig a garabonci ivóban találták meg a rendőrök.

    A szomszédok a lapnak elmondták: a szülők italozása, az éjszakai randalírozások, verekedések miatt hetente ki kellett hívni a családhoz a rendőrséget.

    A körjegyző döntése alapján a gyerekeket - a két kislányt és kisebb testvérüket - szerdán ideiglenesen intézetben helyezték el, a rendőrség pedig kiskorú veszélyeztetése miatt indított eljárást. A hatóságnak 30 napja van arra, hogy eldöntse, visszakerülhetnek-e a gyerekek a szülőkhöz - olvasható a lapban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.