Kihűlés okozta a halálát

Pincében fagyott meg a hajléktalan

Minden bizonnyal a hideg végzett azzal a 76 éves férfival, akinek holttestére egy pincében bukkantak rá Kaposvárott - értesült a HavariaPress.

2008.02.01 12:21HavariaPress

A somogyi megyeszékhelyen csütörtökön fedezték fel, hogy egy hajléktalan, aki hosszabb ideje a város egyik pincéjében húzta meg magát, immár egy hete nem jelentkezett vízért. A közelben lakók ezért csütörtök délelőtt kihívták a rendőröket, akik a pincében holtan találtak rá az idős emberre. A holttestet a tűzoltók emelték ki a pincéből, az elsődleges vizsgálat szerint az idős férfi halálát kihűlés okozta. Az eset körülményeit a városi kapitányság közigazgatási eljárásban vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.