Garázdaság

Agyba-főbe verte egymást két nő egy nyergesújfalui bolt előtt - videó

Garázdaság vétsége miatt az Esztergomi Járási Ügyészség az utcán verekedő nőkkel szemben nyújtott be vádiratot.

2024.04.22 10:00ma.hu

A vádirat szerint a két nő 2023. június 5-én, egy nyergesújfalui bolt előtt az utcán egy korábbi nézeteltérésből adódóan vitázott, egyik meglökte a másikat, aki ezt viszonozta. A boltból kijött egy harmadik nő és a kettejük közé állt. Az először lökdösődő nő a harmadik nő válla felett átnyúlva ököllel megütötte a másik nőt, majd két kézzel szemből meglökte. Ezután a két nő kölcsönösen lökdöste, ütötte egymást. A két fél verekedését látva egy negyedik nő megpróbálta őket szétválasztani.

A dulakodás közben a nő kétszer megrúgta ellenfelét, aki viszont a haját megragadta, akit tarkójánál fogva leszorított, és ököllel többször megütött az arcán. A két nő végül kölcsönösen lefogta egymást, majd kis idő elteltével elengedték a másikat, mire egyikük még egy utolsó alkalommal a másik felé ütött.

A két nő ezután rövid ideig a bolt előtt beszélgetett, majd az egyikük bement az üzletbe. Később hirtelen kirohant az épületből, és dühösen belerúgott a másik nő táskájába, majd visszasietett az üzletbe.

Az először meglökött nőnek nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek, emiatt nem kérte a másik megbüntetését.

Az ügyészség a vádiratban mindkét nővel szemben pénzbüntetésre tett indítványt.

Az esetről készült videót itt nézheti meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.