Rendbontás

A bokáját törte, és még fizethet is Montenegró elleni Eb-selejtező után pályára beugró drukker - videóval

Röviddel a mérkőzés lefújását követően, ittas állapotban fellépett a lelátót a pályától elválasztó korlátra, majd beugrott a pálya nézőktől elzárt területére, amelynek során - földet éréskor - eltörött a bokája.

2024.02.23 10:19ma.hu

A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség vádat emelt egy 47 éves férfival szemben, aki 2023 novemberében, a Puskás Ferenc stadionban megrendezett labdarúgó-mérkőzésen, a meccs lefújását követően beugrott a pálya nézőktől elzárt területére, amelynek során eltörött a bokája.

A vádirat szerint a vádlott 2023. november 19-én nézőként vett részt a XIV. kerület, Puskás Ferenc Stadionban megrendezett Magyarország - Montenegró válogatott futballmérkőzésen.

A vádlott röviddel a mérkőzés lefújását követően, ittas állapotban fellépett a lelátót a pályától elválasztó korlátra, majd beugrott a pálya nézőktől elzárt területére, amelynek során - földet éréskor - eltörött a bokája. Ezt követően a stadion biztonsági szolgálatának munkatársai a férfit kikísérték a pályáról, a helyszínre hívott mentők pedig elszállították.

A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség a férfit sportrendezvényen elkövetett rendbontás vétségével vádolja. A kerületi ügyészség arra tett indítványt a vádiratban, hogy a bíróság az ügyben tárgyalás mellőzésével hozzon érdemi döntést, a férfival szemben büntetővégzéssel pénzbüntetést szabjon ki, továbbá határozott időre tiltsa el valamennyi, Magyarországon rendezett sportrendezvény látogatásától.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.