Bűnügy

Testkamerás felvételeken, ahogy embercsempészeket fognak el a szegedi kommandósok

A szegedi akcióban a rendőrök az embercsempészek mellett elfogták egyikük 19 éves feleségét is, őt pénzmosással gyanúsítják.

2024.02.19 07:35ma.hu

Több országban aktív embercsempész bűnszervezet két grúz tagját fogták el kommandósok Szegeden - az akciót a testkamerájuk rögzítette. A gyanú szerint a két férfi a szerb határtól autókkal szállította a határsértőket Budapestre egy bérelt lakásba, innen szerveztek újabb fuvart számukra. Fejenként több ezer eurót is elkértek ezért. A szegedi akcióban a rendőrök az embercsempészek mellett elfogták egyikük 19 éves feleségét is, őt pénzmosással gyanúsítják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.