Szörnyű baleset

Tragédia a csengeri börtönépítkezésen

Életét vesztette Fehér László főtörzszászlós, a büntetés-végrehajtás munkatársa.

2024.02.01 16:40MTI

A csengeri börtön építkezésén csütörtökön szolgálatteljesítés közben életét vesztette Fehér László főtörzszászlós, a büntetés-végrehajtás munkatársa - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BVOP) tájékoztatása szerint munkahelyi baleset történt.

"A rendőrség személyi állománya őszinte részvétét fejezi ki a büntetés-végrehajtásban szolgálóknak, és osztozik elhunyt bajtársunk hozzátartozóinak, barátainak gyászában" - olvasható a police.hu oldalon.

Fehér László (Fotó: BVOP)

A BVOP honlapja szerint munkahelyi baleset történt, Fehér László építőanyagok rakodása közben sérült meg. Kollégái azonnal a segítségére siettek és értesítették a mentőszolgálatot, azonban a gyors és szakszerű ellátás ellenére sem tudták megmenteni az életét. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Fehér László magas színvonalon, elhivatottan, kiemelkedő szorgalommal végezte feladatait; 2016-ban a Büntetés-végrehajtási Szolgálatért Emlékplakett bronz fokozatával tüntették ki, 2023-ban, 50. születésnapjára miniszteri jutalmat kapott.

"A család gyászában osztoznak egykori kollégái, valamint a büntetés-végrehajtási szervezet teljes személyi állománya" - olvasható a BVOP honlapján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.