Tragédia

Budapest egyik legjobb környékén vetette ki magát egy 78 éves néni a hatodikról

Kedvenc helyéről vetette magát a mélybe.

2023.09.19 06:28ma.hu

Budapesten, az I. kerületi Csalogány utca egyik társasházának hatodik emeletéről ugrott ki egy 78 éves nő. A házban mindenki szerette az asszonyt. Nem tudni, hogy miért tehette.

A 78 éves nő testét az udvaron sétáló gondnok találta meg. Az asszony a negyedik emeleten lakott, majd hétfő reggel felsétált a hatodikra, ahonnan kiugrott.

„Jól ismertük Kati nénit, hiszen szinte mindenkivel beszélgetett, amikor tehette. Ő a negyediken lakott, de úgy döntött, hogy felmegy a hatodikra. Jól ismerte azt a helyet, mert ott szokott napozni” – mondta az asszony ismerőse a Metropolnak.

"Egyenesen a fákra és a bokrokra esett, le is törte az ágakat, amiket végül a katasztrófavédelem embereinek kellett levágniuk” – nyilatkozta a gondnok.

A kiérkező mentők sajnos már nem tudtak segíteni rajta.

Se férje, se gyereke, se unokája nem volt, egyedül élt, elképzelhető, hogy emiatt történhetett ez a tragédia. Nem tudunk róla, hogy beteg lett volna, de ennyi idősen ez se elképzelhetetlen” – mondta egy ott lakó nő.

Az Infostart úgy tudja egy, szintén a házban lakással rendelkezőtől, hogy reggel még berakott egy újságot és egy almát a közvetlen szomszédja villanyóra szekrényébe.

Ő arról mesélt a lapnak, hogy mostanában hozatta rendbe a lakását, és életvidám volt, érthetetlen, hogy miért tette, de állítólag hagyott egy levelet, amelyben pontosan leírta, hogy mit miért tett.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.