Közlekedés

Belógott a pályára - végiggyalulta egy munkagép a Maros InterCity mozdonyát

Hosszabb menetidő Békéscsaba és Lőkösháza, valamint Békéscsaba és Mezőhegyes között.

2023.08.28 20:40MTI

Várhatóan kedden a délelőtti órákig szünetel a vonatforgalom Békéscsaba és Szabadkígyós között, emiatt pótlóbuszok közlekednek a nemzetközi vonatok helyett Békéscsaba és Lőkösháza, a mezőhegyesi vonatok helyett Békéscsaba és Kétegyháza között - közölte a Mávinform a honlapján hétfő késő délután.

Azt írták, a Keleti pályaudvarról Aradra indult Maros InterCity mozdonya Békéscsaba és Szabadkígyós között egy, a vasúti pálya felújításán dolgozó munkagép oldalát súrolta. A balesetben senki nem sérült meg.

Hozzátették: a helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt - várhatóan kedden a délelőtti órákig - szünetel a vonatforgalom Békéscsaba és Szabadkígyós között, emiatt pótlóbuszok közlekednek a nemzetközi vonatok helyett Békéscsaba és Lőkösháza, a mezőhegyesi vonatok helyett Békéscsaba és Kétegyháza között.

A Békéscsaba és Lőkösháza, valamint Békéscsaba és Mezőhegyes között közlekedő vonatok esetében hosszabb eljutási időkre kell számítani - írták.

Közölték azt is, a Maros IC tovább közlekedhetett Szabadkígyósig, onnan pótlóbusszal szállítják az utasokat Lőkösházáig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.