Bűnügy

Húsz kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak egy szabolcsi drogkereskedőnél - videó

A férfira az egyik nyíregyházi lakótelepen csaptak le a rendőrök éppen akkor, amikor autójából szolgálta ki vevőjét.

2023.06.19 10:38MTI

Mintegy húsz kilogramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le egy elfogott drogkereskedő lakásában - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján hétfőn.

A 25 éves kéki férfira az egyik nyíregyházi lakótelepen csaptak le a rendőrök éppen akkor, amikor autójából szolgálta ki vevőjét közel száz gramm mennyiségű kokainnal és extasyval. Átvizsgálásakor az eladásból származó készpénzt és drogokat is találtak - írták.

A nyomozók a férfi otthonában és a használatában lévő garázsban mintegy húsz kilogramm, különböző típusú, kábítószer gyanúját keltő anyagot, nagyobb mennyiségben kokaint, extasyt, marihuánát, valamint a kábítószerek értékesítéséből származó közel nyolcmillió forint összegű készpénzt is lefoglaltak. A lefoglalt drogok értékesítéséből a gyanúsítottnak hatvanmillió forintot meghaladó bevétele származhatott volna.

A kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével gyanúsított férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. Jelenleg bűnügyi felügyelet alatt védekezhet - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.