Bűnügy

Nyíregyházi droghálózatot számoltak fel a rendőrök

Öt drogkereskedőt elfogtak és több mint nyolcszáz gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le.

2023.06.16 12:48MTI

Kábítószer-terjesztő hálózatot számolt fel a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság, öt drogkereskedőt elfogtak és több mint nyolcszáz gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le - közölte a főkapitányság pénteken a rendőrség oldalán.

Az első, május közepén megtartott razzia során egy nyíregyházi gyanúsított autójában 405 gramm speed típusú kábítószert találtak, majd a lakásában megtartott kutatás során további negyven gramm drogra, illetve a kiméréshez használt eszközökre bukkantak a nyomozók.

Az akció folytatásaként szerdán négy helyszínen csaptak le a kábítószerüzletben terjesztőként és fogyasztóként is érdekelt gyanúsítottakra. A nyíregyházi, demecseri, valamint ibrányi férfiak autóiban és ingatlanjaiban mintegy négyszáz gramm kábítószergyanús anyagot, valamint precíziós digitális mérlegeket, önzáró tasakokat, mobiltelefonokat és készpénzt foglaltak le.

Az elsőként elfogott díler letartóztatását már elrendelte a bíróság, a négy másik férfit őrizetbe vették és indítványozták a letartóztatásukat - olvasható a www.police.hu oldalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.