Bűncselekmény

Kilőtt az ablakból egy nő a IX. kerületben

A rendőrök lefoglaltak két gáz-riasztófegyvert.

2023.06.14 20:37MTI

Előállítottak egy nőt, aki a gyanú szerint kilőtt egy ablakból a IX. kerületi Börzsöny utcában szerdán kora este - erősítette meg a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztálya az MTI értesülését.

Közlésük szerint a rendőrségre délután fél hat előtt érkezett bejelentés arról, hogy a IX. kerületben, a Börzsöny utcában kilőttek egy ablakból.

A BRFK bűnügyi bevetési osztály munkatársai előállították a lakásból a IX. Kerületi Rendőrkapitányságra a feltételezett elkövetőt, egy 38 éves nőt, valamint lefoglaltak két gáz-riasztófegyvert.

Hozzátették, az eset során nem sérült meg senki.

Az ügyben felfegyverkezve elkövetett garázdaság vétség gyanúja miatt indult büntetőeljárás, a nő elszámoltatása folyamatban van - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.