Egy férfi életveszélyesen megsérült

Büntetőeljárást indított a rendőrség a Dunai Vasműben történt súlyos munkahelyi baleset ügyében

Életveszélyes állapotban mentőhelikopter vitte kórházba azt a férfit, aki az egykori acélműhöz tartozó úgynevezett robbantó területén szenvedett balesetet.

2023.06.14 15:15MTI

Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított büntetőeljárást a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a kedd reggel a Dunai Vasmű területén történt súlyos munkahelyi baleset ügyében.

Pápai Eszter, a rendőr-főkapitányság kommunikációs referense az MTI érdeklődésére szerdán azt mondta, hogy a Dunai Vasmű területén történt balesetben egy 43 éves férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Jelezte, hogy a rendőrök az eset körülményeinek tisztázásáért folyamatosan hallgatják meg a tanúkat.

A dunaujvaros.com hírportál számolt be elsőként a balesetről kedd este, azt írták, hogy életveszélyes állapotban mentőhelikopter vitte kórházba azt a férfit, aki az egykori acélműhöz tartozó úgynevezett robbantó területén szenvedett balesetet.

A honlap információi szerint egy homlokrakodó berendezés vasúti kocsiról levételekor lódult meg a kocsi, rajta két munkással; egyiküknek sikerült oldalra leugrania, ám a másik férfi olyan balszerencsésen próbált hátul leszállni, hogy a két ütköző közé szorult, és azok összenyomták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.