Gyilkosság

Letartóztatták a nyírkátai emberölés gyanúsítottját - videó

Karóval szétverte, majd megfojtotta a terhes nőt a nyírkátai rém.

2023.05.30 15:01MTI

Letartóztatták egy hónapra a nyírkátai gyilkosság gyanúsítottját, aki ellen emberölés bűntette miatt indult eljárás - tájékoztatta az MTI-t a Nyíregyházi Törvényszék kedden.

A tájékoztatás alapján a megalapozott gyanú szerint május 27-ére virradó éjszaka a gyanúsított megjelent tőle külön élő élettársa nyírkátai udvarán, ahonnan a nőt hajánál fogva egy fás-bokros területre vonszolta, majd ott ismeretlen eszközzel - vélhetően zsineggel - megfojtotta. A sértett a helyszínen életét vesztette, a gyanúsítottat még aznap délben elfogta a rendőrség.

Mivel a gyanúsított megalapozottan gyanúsítható kiemelkedő tárgyi súlyú, élet elleni bűncselekmény elkövetésével, emellett büntetett előéletű és munkahellyel, rendszeres jövedelemmel rendelkezik, joggal lehet tartani a szökés, elrejtőzés veszélyétől - írták.

A végzés végleges, mind az ügyész, mind a vádlott és annak védője tudomásul vette.

A Friss Média regionális online magazin korábbi információi szerint az áldozat hat hónapos terhes volt, aki elmenekült az élettársától, mivel az féltékeny volt, emellett rendszeresen bántalmazta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.