Tűzvész

Kétszáz köbméternyi fagyökérzet izzik teljes terjedelmében - képek

Egyes pontokon negyven-ötven centiméteres egybefüggő parázs keletkezett.

2023.04.20 09:41ma.hu

Kétszáz köbméternyi kitermelt fagyökérzet ég teljes terjedelmében kedd este óta a nyírbogdányi Új utcában. Három járművel tizenegy nyíregyházi hivatásos tűzoltó vonult az esethez, az egységek azonnal megkezdték az oltási munkálatokat, valamint védték a sértetlen részeket - írta Facebook-oldalán a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A beavatkozás napok óta tart, a gyökérzetet locsolják, több helyen füstölés és izzás tapasztalható, egyes pontokon negyven-ötven centiméteres egybefüggő parázs keletkezett. Csaknem százötven köbméternyi összehordott fagyökérzetet sikerült megmenteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.