A detonációt egy oxigén hegesztő palack okozta

Felrobbant egy autószerelő műhely Gyulán

Robbanás történt egy autószerelő műhelyben szerda hajnalban Gyulán; személyi sérülés nem történt; a kár közel 40 millió forint - közölte az MTI-vel a rendőrség.

2009.01.28 08:45MTI

A detonáció a Szentháromság utcában történt. A robbanás az autóműhelyben megközelítőleg 25, a szomszédos tápboltban pedig 10 millió forintos kárt okozott.

Megrongálódott két lakóház és a műhelyben több gépkocsi is - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Albert István elmondta: a detonációt feltehetően egy oxigén hegesztő palack okozta, ám a tűzoltók - útlezárás mellett - még vizsgálják a pontos okokat, valamint a kár tényleges nagyságát.

Személyi sérülésről nem érkezett jelentés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.