Baleset

Súlyos vonatbaleset Budapesten - négy teherkocsi siklott ki

A Ferencváros és Budapest-Kelenföld közötti szakaszon várhatóan csütörtökön késő délután, kora este közlekedhetnek majd ismét a személyszállító vonatok.

2020.10.08 10:50ma.hu
MÁVINFORM

Összeütközött az Összekötő vasúti híd és Ferencváros állomás közötti pályaszakaszon két tehervonat szerdára virradó éjjel - számolt be róla a Bors. A Mávinform tájékoztatása szerint négy teherkocsi kisiklott, de a balesetben személyi sérülés nem történt.

Egyébként mindkét tehervonatot magántársaság közlekedtette. Az Indóház nevű vasúti magazin információi szerint az LTE Kecskemétre tartó, Ferencváros bejárati jelzőjénél álló üres autóvonatának ütközött neki a Metrans Csepelre tartó konténervonata. A műszaki mentés egészen szerda estig tartott, addig ideiglenes közlekedési rendet vezettek be.

"A balesettel összefüggésben vasúti közlekedés veszélyeztetése bűncselekmény gyanúja miatt indítottunk eljárást "– közölte a Bors érdeklődésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Hozzátették: Gyanúsítotti kihallgatásra ez idáig nem került sor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.