Tizenéves elkövetők Karácsony másnapján

Elvontatták a lopott autót

Őrizetbe vette a rendőrség azt a tizenéves fiút, aki a gyanú szerint ellopott, majd egy másik járművel vontatott el egy parkoló autót Kecskeméten. A bűncselekmény még Karácsony második napjának délutánján történt, a feltételezett tettes három nap után került rendőrkézre.

2008.12.30 16:42HavariaPress

Az eddigi adatok szerint ugyanis a 19 éves tatárszentgyörgyi férfi gyanúsítható azzal, hogy - két másik tatárszentgyörgyi férfivel, egy kecskeméti fiúval és egy kecskeméti nővel közösen - elloptak egy Ford Escort személyautót a megyeszékhelyi Mátis Kálmán utcából.

Az elkövetők először betörték a gépkocsi ablakait, ám végül csak úgy tudták elvinni, hogy egy másik autóhoz kötötték és azzal elvontatták.

A bűncselekménnyel okozott kár mintegy 150 ezer forint.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.