Baleset

Hajó ütközött szalagkorlátnak az M7-esen

Eszteregnye külterületén, az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze vasárnap.

2018.04.03 09:49ma.hu

A karambol következtében a kisteherautóval vontatott hajó - a rakomány nem megfelelő rögzítése következtében - az autópálya Letenye felé vezető oldalára csúszott át, a tréler pedig a két sávot elválasztó szalagkorlátok közé szorult. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók végezték a helyszínen a műszaki mentést. A balesetben nem sérült meg senki - írja Facebook oldalán a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.