Nem értjük

Meghalt a férfi, aki egy krokodillal próbált szexelni

A 26 éves férfi alaposan bedrogozott a barátaival az ausztrál tengerparton. Na de ennyire?!

2017.06.20 09:10ma.hu
Fotó: AFP

Meghalt egy 26 éves férfi, aki bedrogozva egy krokodillal akart közösülni az ausztráliai Clifton Beach tengerparton - írja a Cairns Times.

Az állat elragadta áldozatát. A fiatalember barátai elmondták: az áldozat nagy mennyiségű metamfetamint fogyasztott, és a krokodil azután támadta meg, hogy meztelenül rámászott a ragadozóra.

"Teljesen elveszíti az önuralmát, amikor rajta van a cuccon" - mondta el a lapnak a meg nem nevezett férfi egyik barátja. Majd hozzátette, hogy ilyen őrültségre soha nem számítottak tőle.

Barátai elmondása szerint az áldozat a tengerpart közelébe érve egyszer csak elkezdte ledobálni magáról a ruháit, miközben "fel és alá rohangált a parton, és úgy viselkedett, mint egy idióta". Ezt még nem tartották olyan aggasztónak, mert korábban is előfordult, hogy hülyén viselkedett, amikor metamfetamint fogyasztott.

Akkor azonban már aggódni kezdtek, amikor meglátták a nagyjából kétméteres sósvízi krokodilt. "Attól tartottunk, annyira készen van, hogy provokálni kezdi, de semmi sem készített fel minket arra, amit ekkor csinált". A pucér férfi ugyanis ráugrott a krokodilra, és megpróbált közösülni vele - írta a Cairns Times.

A ragadozó ekkor rátámadt a férfira, és barátai szeme láttára magával vonszolta a vízbe, majd mindketten eltűntek. Az áldozat barátai azonnal riadóztatták a hatóságokat, és keresni kezdték a férfit, de nem jártak sikerrel. A keresőcsapat egyik tagja a lapnak elmondta: nem valószínű, hogy a férfi túlélte az esetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.