Baleset

Kizuhant a negyedikről egy három éves gyerek Kistarcsán

A kislányt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, de mindhiába...

2017.05.20 09:47ma.hu

FRISS

Bekövetkezett a tragédia >>>

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába nem sokkal ma reggel hét óra után érkezett bejelentés, amely szerint egy Kistarcsán lévő társasház egyik negyedik emeleti lakásából egy gyermek eddig ismeretlen körülmények között kiesett.

A 3 éves kislányt a mentőszolgálat munkatársai életveszélyes állapotban vitték kórházba - olvasható a rendőrség honlapján.

A rendőrök megkezdték a helyszíni szemlét és az adatgyűjtést, az eset körülményeit foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség gyanúja miatt indított nyomozásban vizsgálják.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta: a kislányt élettelenül találták kollégái a helyszínen, de a gyors beavatkozásnak köszönhetően sikerült újraéleszteniük.

A gyermek többszörös, koponya- és belső sérüléseket szenvedett és több csontja is eltört. Állapotát stabilizálták, majd kórházba vitték - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.