Eltűnés

Eltűnt egy hétéves kislány Sajószentpéterről

A gyereket vasárnap délután látták utoljára. A rendőrség nagy erőkkel keresi.

2017.01.08 19:57ma.hu

Eltűnt egy hétéves kislány Sajószentpéterről vasárnap - közölte a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság.

A gyermek édesanyja tett a rendőrségen bejelentést. Azt mondta: kislánya a társaival játszott, majd 14 óra 45 perc körül ismeretlen helyre távozott, és azóta sehol nem találják. A rendőrök nagy erőkkel keresik, de ez idáig nem vezetett eredményre.

A kislány, Szanyi Tifani Kiara 102 centiméter magas, vékony testalkatú, haja sötétszőke, ami hullámos és vállig ér. Eltűnésekor fekete alapon fehér mintás pamut nadrág, fekete színű derékig érő kabát, fehér színű sapka volt rajta.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt gyermekkel kapcsolatban, hívja a 107-es vagy 112-es segélyhívót, vagy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a +36 46 514 506-os telefonszámon. A névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható +36 80 555 111-es Telefontanú számon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.