Bűnügy

Saját trombitájával verték agyon a pedofil zenetanárt

A 42 éves férfit egy templomi koncerten támadták meg a felháborodott szülők.

2016.12.07 18:29ma.hu
Fotó: Flickr

Saját trombitájával vertek agyon egy pedofil zenetanárt a dühös szülők egy Buenos Aires-i székesegyházban. Marcelo Fabián Pecollo olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kómába esett, és néhány héttel a kórházba szállítása után meghalt.

A 42 éves férfit 2010-ben 30 éves börtönbüntetésre ítélték kiskorúak megrontása miatt, de két évvel ezelőtt egy fellebbezést követően szabadlábra helyezték.

A Reuters jelentése szerint Pecollót egy templomi koncert alatt támadták meg a bántalmazott gyerekek szülei. Jorge Oesterheld, a templom egyik papja szerint a férfi megpróbált elmenekülni, de hiába, a felháborodott emberek utolérték, és ütlegelni kezdték. "Annyian voltak [a támadók], hogy képtelenség lenne azonosítani őket" - mondta a hírügynökségnek nyilatkozva.

A zenetanárt először 2007-ben tartóztatták le, miután egy négyéves kisfiú anyja azzal vádolta meg a rendőrségen, hogy abuzálta a gyerekét. Ezt követően többen is feljelentették, az ügyészség végül öt kiskorú molesztálásával vádolta meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.