Emberrablás

Egerszalóki otthonából rabolták el a kislányt

Rács mögé kerültek az emberrablás gyanúsítottjai. Videók!

2016.11.23 10:57ma.hu

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított egy budapesti férfi ellen, aki az eddigi adatok alapján még november elején megjelent korábbi partnerének egerszalóki otthonánál, majd onnan a beleegyezése nélkül elvitte magával közös gyermeküket.

A gyanú szerint a férfi közölte az édesanyával, hogy amennyiben hajlandó külföldön prostituáltként dolgozni, kizárólag abban az esetben adja vissza a kislányát. A 2 és fél éves gyermek édesanyja ezt követően - november 16-án - értesítette a rendőrséget.

A Heves megyei nyomozók a Terrorelhárítási Központ műveleti egység munkatársainak közreműködésével a bejelentés másnapján Budapesten elfogták Sz. Zsoltot és élettársát, Cs. Krisztinát - olvasható a police.hu oldalon.

A 39 éves férfit és a 42 éves nőt előállították a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol ellenük - őrizetbe vételük mellett - emberrablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. A gyermeket és édesanyját a rendőrök épségben hazaszállították.

A rendőrség kezdeményezésére az Egri Járásbíróság nyomozási bírája november 19-én mindkét gyanúsított előzetes letartóztatását elrendelte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.