Baleset

Balesetben meghalt egy autó sofőrje péntek éjjel Kecskemét térségében

Kecskemét felé tartva eddig tisztázatlan körülmények között lesodródott autójával az úttestről és az árokba borult.

2016.09.17 09:58MTI
MTI Fotó: Donka Ferenc

Meghalt egy autó sofőrje, aki eddig ismeretlen okból lesodródott az úttestről péntek éjjel az 54-es főúton Helvécia közelében - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője szombat reggel az MTI-vel.

Varga Tamás elmondta: péntek éjjel egy 54 éves osztrák férfi Jakabszállás felől Kecskemét felé tartva eddig tisztázatlan körülmények között lesodródott autójával az úttestről és az árokba borult. A baleset következtében a férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe. Utasa, egy 37 éves szolnoki lakos nyolc napon túl gyógyuló súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

MTI Fotó: Donka Ferenc


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.