Közúti baleset

Dominó-balesetben sérült meg három iskolás lány Budapesten

Ütközés miatt felboruló motor sodorta el a járdán várakozó lányokat.

2016.09.13 18:57ma.hu

Egy autó és egy motorkerékpár ütközött 2016. szeptember 13-án 9 órakor Budapesten a XII. kerületi Alkotás és Nagyenyed utca kereszteződésében - írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint a motorkerékpáros – amelyet egy 59 éves férfi vezetett – sávváltás közben nekiütközött a vele azonos irányba haladó Mercedesznek, melynek következtében a motoros elesett, és a járműve pedig elsodort három 15 éves kislányt, akik a járdán álltak.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint mindhárom gyermek és a motorkerékpáros is nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett, a mentők a János Kórházba vitték őket.

A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.