Tragédia

Halálos baleset a Kisalföldön

Egy ember életét vesztette, amikor összeütközött két gépkocsi egy kisalföldi mellékúton, majd az egyik jármű kigyulladt.

2016.06.03 11:54MTI

A Győr-Moson-Sopron megyei Csapodot és Pusztacsaládot összekötő út 11-es kilométerszelvényénél pénteken késő délelőtt ütközött össze egy kisteherautó és egy személygépkocsi, eddig ismeretlen okokból. Az ütközés következtében a személyautó vezetője életét vesztette, utasa súlyosan megsérült. A kisteherautó kigyulladt, a kapuvári és a csornai hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a jármű lángjait. Elsődleges információk szerint a sérültért mentőhelikopter érkezik. Az egységek a helyszínen egy állat tetemét is megtalálták, feltételezéseik szerint a személyautó megpróbálhatta elkerülni az állat elgázolását, ennek következtében történhetett az ütközés. Az utat a helyszínelés és a mentési munkálatok idejére lezárták, a forgalmat elterelték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.