Két autó ütközött

Baleset miatt nem jár a 3-as és a 69-es villamos Zuglóban

Egy ember sérült meg, amikor összeütközött két személyautó Zuglóban, az Erzsébet királyné útján, a baleset a 3-as és a 69-es villamosok forgalmát is akadályozza az érintett szakaszon.

2016.04.09 09:44Havariapress

A XIV. kerületi Erzsébet királyné útja Róna utcai kereszteződésében szombaton délelőtt ütközött egymásnak két személyautó, eddig ismeretlen okból. Az egyik autó felborult, ezt a járókelők a kerekeire állították, de az ütközésben egy ember szenvedett könnyű sérüléseket.

A baleset akadályozza a 3-as és a 69-es villamosok forgalmát is. Emiatt a 3-as villamos a Mexikói úti végállomás és a Bosnyák tér között, a 69-es pedig szintén a Mexikói úti végállomás és a Nagy Lajos király útja/Czobor utca állomás között nem közlekedik, az utasokat pótlóbuszok szállítják.

A villamosforgalom helyreállásával kapcsolatos aktuális információkat a BKK weboldalán lehet percre pontosan nyomon követni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.