Bűnügy

Őrizetbe vettek egy súlyos balesetet okozó ukrán sofőrt Szabolcsban

A 37 éves sofőr szerdára virradó éjjel az M3-as autópálya nyíregyházi szakaszán járművével nekiütközött egy előtte haladó román személygépkocsinak.

2016.03.10 11:39MTI

Őrizetbe vett egy súlyos közlekedési balesetet okozó ukrán autóbuszvezetőt a rendőrség Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.

Fehérvári Marietta elmondta, hogy a 37 éves sofőr szerdára virradó éjjel az M3-as autópálya nyíregyházi szakaszán járművével nekiütközött egy előtte haladó román személygépkocsinak.

Az autóban utazó román állampolgárok közül egy 65 éves és egy 52 éves férfi életveszélyesen megsérült, míg hárman, egy 49 éves és egy 43 éves férfi, valamint egy 55 éves nő könnyebb sérüléseket szenvedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.