Hárman megsérültek a balesetben

Ismét közlekedik a H5-ös HÉV a budakalászi közúti baleset után

Szombaton hajnalban Budakalászon egy személyautó villanyoszlopnak csapódott, kettészakadt, darabjai a HÉV-sínekre hullottak, ezért nem közlekedett a HÉV.

2016.01.23 11:47MTI
MTI/Lakatos Péter

Ismét teljes vonalán közlekedik a H5-ös HÉV, miután Békásmegyer és Pomáz között megszűnt a hajnali budakalászi baleset miatti korlátozás - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szombaton, Facebook-oldalán.

Szombaton hajnalban Budakalászon egy személyautó villanyoszlopnak csapódott, kettészakadt, darabjai a HÉV-sínekre hullottak, ezért nem közlekedett a HÉV. A Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője szerint a balesetben hárman sérültek meg.

Csámpai Attila az MTI-nek korábban elmondta, hogy a baleset Budakalászon a Szent László utcában a HÉV-megálló közelében történt. Az autó három utasa kirepült a gépkocsiból, a mentők tájékoztatása szerint ketten súlyosan, egyikük könnyebben sérült.

Mentésükben a pomázi tűzoltók is segédkeztek - tette hozzá.

A baleset helyszínelésének idejére a közúti forgalmat Pomáz, illetve Budapest irányába terelték az érintett útszakaszról.

MTI/Lakatos Péter


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.