Kórházban kezelik

Életveszélyes állapotban van, de még él a Százhalombattán magát felgyújtó férfi

Az 50 év körüli férfi a város főterén ismeretlen okból felgyújtotta magát. A körülötte tartózkodók oltották el, de testfelületének jelentős része így is megégett. Egyes lapértesülések már a haláláról számoltak be.

2015.12.06 09:23MTI

Súlyos, életveszélyes állapotban kezelik kórházban azt a férfit, aki csütörtök este Százhalombattán megégett - közölte Müller Péter, a budapesti Egyesített Szent István és Szent László Kórház-Rendelőintézet orvosigazgatója szombat este az MTI megkeresésére. Ezzel cáfolta azt a pénteki információt, hogy férfi meghalt volna.

Az orvosigazgató tájékoztatása szerint a beteg jelenleg intenzív osztályos kezelésben részesül.

A katasztrófavédelem csütörtök esti tájékoztatása szerint az 50 év körüli férfi a város főterén ismeretlen okból felgyújtotta magát. A körülötte tartózkodók oltották el, de testfelületének jelentős része így is megégett. Súlyos égési sérülésekkel, életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Az Érdi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást indított a körülmények tisztázására - közölte pénteken a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.