Szétverték a berendezést

Garázadaságba torkollt az italozás

Garázdaság miatt állítottak elő a rendőrök három román állampolgárt Kecskédről, miután a fiatal külföldiek szétverték egy italmérés teraszának berendezési tárgyait.

2015.11.13 10:07Havariapress

A Komárom-Esztergom megyei település egyik kocsmájába csütörtökön késő este tért be három román állampolgár, egy kis közös ünneplésre, amikor a legfiatalabb fiú szeme megakadt a pultoslányon.

Pillanatokon belül kiderült, hogy a helyiségben ott van a lány barátja is, aki zokon vette a hódítási kísérletet, így a helyi vendégek dulakodni kezdtek a három románnal, majd kitessékelték őket az italozóból.

A csalódott és dühös külföldiek úgy döntöttek, hogy a kocsma kerthelyiségén állnak bosszút: megrongáltak a presszó udvarán egy sor különböző berendezési tárgyat, letörték az utcán lévő tuják ágait, de még a földhöz rögzített kerékpártárolót is feltépték a helyéről.

Az esetről értesített rendőrök előállították a dühöngőket, akik kihallgatásukon mindent elismertek, így szabadlábon védekezhet a velük szemben garázdaság miatt indított büntetőeljárás ideje alatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.