Rendőrök

Az ellopott villanybringa megvan, a tulajdonosát keresik

A dunaújvárosi nyomozók egy elektromos kerékpár jogos tulajdonosának jelentkezését várják.

2015.09.30 10:06ma.hu
Forrás: police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság 07030/1996/2015. bűnügyi számon nyomozást folytat lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A nyomozás során a rendőrök lefoglaltak egy elektromos kerékpárt, amelyről megalapozottan feltehető, hogy lopás bűncselekmény elkövetéséből származik, azonban vonatkozásában a sértett nem tett feljelentést.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy akitől a fenti tárgyat eltulajdonították, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságot a nap 24 órájában hívható 06-25-510-510-es telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.