Teljes útzár

Többen megsérültek egy balesetben Keszthelynél

Teljes szélességében lezárták a 71-es főút Keszthelyt elkerülő szakaszát, ahol többen megsérültek egy balesetben hétfő délben.

2015.08.24 12:20MTI

Bangó Szilárd, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője elmondta: a főút 109-es kilométerénél egy személyautó egyelőre ismeretlen okból az árokba csapódott, majd onnan visszaperdült az úttestre. Az első információk szerint a balesetben öten sérültek meg.

A főutat az érintett szakaszon lezárták, a járművek a 75-ös és a 71-es főút keszthelyi körforgalmú csomópontjánál választhatnak kerülőutat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.