Debrecen

Újabb késes trafikrablás - tettenéréssel

Tetten értek a rendőrök két férfit, aki egy dohányboltot akart kirabolni Debrecenben. A rablás során senki nem sérült meg.

2015.04.24 17:06MTI

A rendőrség tájékoztatása szerint csütörtök késő este két maszkot viselő férfi ment be a debreceni Bem téren lévő egyik nemzeti dohányboltba. Egyikük az eladót egy késsel a földre kényszerítette, társa pedig a boltban lévő dohánytermékeket egy táskába pakolta.

A helyi nyomozók éppen a közelben voltak és felfigyeltek a két férfira. Azonnal utánuk mentek az üzletbe, ahol rablás közben tetten érték őket.

A rendőrök a két férfit elfogták, a városi rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A két helyi lakost őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.