Öngyilkossági kísérlet

Buszmegállóban akasztotta fel magát, de időben levágták

A polgári rendőrök péntek tizenharmadikán megmentették egy férfi életét.

2015.02.13 19:31ma.hu

Körzeti megbízottak járőröztek Polgáron 2015. február 13-án, amikor 16 óra 45 perc körüli időben a Hősök utca és a Nyíregyházi út kereszteződésének közelében lévő buszmegállóban észrevettek egy férfit, aki derékszíjával akart öngyilkosságot elkövetni.- írja a police.hu.

Karafa Tamás r. főtörzszászlós és Seres Zoltán r. főtörzsőrmester a férfi segítségére siettek és még idejében leemelték a buszváró fém szerkezetéről, így sérülést nem szenvedett.

A Polgári Rendőrőrs munkatársai a megmentett férfit biztonságba helyezték és értesítették a mentőszolgálatot, akik kórházba vitték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.