Kecskeméten

Teherautó ütközött motorvonattal - egy ember meghalt

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt szünetel a vasúti közlekedés, Kecskemét és Lakitelek között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

2014.06.24 12:47MTI
Forrás: youtube.com

Halálos baleset történt egy kecskeméti vasúti átjáróban kedd délelőtt.

A Kisfái úti, fénysorompóval ellátott vasúti átjáróban egy konténerszállító tehergépkocsi - még ismeretlen okok miatt - a sínekre hajtott, összeütközött a motorvonattal, és az autó vezetője a helyszínen meghalt.

A fénysorompó működött a baleset idején is - ismertette Peiper Károly, a Mávinform sajtóügyeletese. Hozzátette: a vonat egyik utasa és vezetője könnyebb, egy másik utas súlyos sérüléseket szenvedett.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt szünetel a vasúti közlekedés, Kecskemét és Lakitelek között pótlóbuszok szállítják az utasokat. A Szolnok-Kecskemét vasútvonalon emiatt késések várhatók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.