Átvert lakók, eltűnt milliók

Elsikkasztotta a lakók pénzét a közös képviselő?

Sikkasztás gyanúja miatt indított nyomozást a rendőrség, miután kiderült, hogy egy házkezelő vállalkozás számos budapesti társasház vagyonával nem tud elszámolni - értesült a HavariaPress.

2008.08.13 08:28HavariaPress

A nyomozók e héten kedden délelőtt házkutatást tartottak az érintett betéti társaság irodájában, ahol számos iratot foglaltak le, ezeket a következő napokban szakértők vizsgálják. Az ügyben eddig kilenc feljelentés érkezett, több kerületi rendőrségre, de a nyomozást a napokban a IX. kerületi kapitányságon egyesítették. A feljelentések szerint az egyik fővárosi társasház-kezelő betéti társaság nem tud elszámolni a társasházi lakók befizetéseivel.

A hatóságok először külön-külön rendeltek el nyomozást, de az ügyek összefüggései miatt jelenleg már minden ilyen ügyet egyesítették, így a sikkasztási ügyben már a ferencvárosi rendőrség folytat eljárást, ismeretlen tettes ellen, a BRFK gazdaságvédelmi munkatársainak szakirányítása mellett. A társaság gazdálkodásának átfogó vizsgálatára igazságügyi könyvszakértőt is kirendelnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.