Fa dőlt a felsővezetékre

Áll a vonatforgalom a Dombóvár-Gyékényes vonalon

Áll a vonatforgalom a Dombóvár-Gyékényes vonalon, miután Murakeresztúr és Somogyszob között fa dőlt a felsővezetékre és zárlat keletkezett.

2014.01.24 16:45MTI
freedigitalphotos.net

Az utasoknak 80-100 perces késéssel kell számolniuk - tájékoztatta péntek késő délután Both Ferenc, a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-t.

Both Ferenc korában azt közölte, hogy ismeretlen okból keletkezett felsővezetéki zárlat miatt Somogyszob és Csurgó között eltűnt az áram a felsővezetékből, ezért két szerelvény rekedt a szakaszon.

A fakidőlés miatt Somogyszob és Nagykanizsa, valamint Murakeresztúr és Somogyszob között pótlóbuszok viszik az utasokat.

A korábban becsült 20-25 percről 80-100 percre nőtt a Dombóvár-Gyékényes vasútvonalon közlekedő szerelvények késése.

A MÁV szakemberei azonnal megkezdték a fa eltávolítását és a felsővezeték helyreállítását, amellyel várhatóan este 6 órára végeznek - közölte a sajtóügyeletes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.