3 és fél kiló marihuana

Gyorshajtásért állítottak meg egy magyart Ausztriában, drogot találtak a kocsijában

Gyorshajtás miatt állították le egy magyar állampolgár autóját az osztrák rendőrök a felső-ausztriai Sattledt község térségében, de igazoltatásakor kiderült, hogy az illető ki van tiltva Ausztriából, kevéssel később az őrszobán pedig az is, hogy 3,35 kiló marihuánát vitt a kocsijában.

2008.07.24 20:00MTI

Hétfőn történt az eset az A1-es autópályán - közölte csütörtökön az osztrák országos rendőrparancsnokság. Kilenc csomag kábítószert találtak az 50 éves magyar kocsijában. Az nem derül ki az osztrák rendőri közleményből, miért tiltották ki korábban a szóban forgó magyar férfit Ausztriából.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.