Nemzetközi elfogatóparancs alapján

6 év után, Brazíliában sikerült elfogni a debreceni rablót

A nemzetközi elfogatóparancs alapján, Brazíliában fogták el kedden azt a magyar férfit, aki 2007-ben rabolt ki egy embert az utcán, Debrecenben.

2013.10.10 12:59Havariapress

2007. június 22-én hajnalban rabolt ki egy embert egy férfi Debrecenben az utcán. A támadó megverte áldozatát, majd pénzével és karórájával elmenekült a helyszínről. A 25 éves férfit, nemzetközi elfogatóparancsot alapján, kedden fogták el, Brazíliában.

A gyanúsítottat szerdán adta át a NEBEK a Debreceni Rendőrkapitányság járőreinek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A debreceni férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.