Komolyab sérülések nélkül telik a hétvége

Nyugodt, szinte eseménymentes hétvége a Balatonon

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata 10 óra után nem sokkal indult kutatni, mert egy jelzés szerint egy középkorú nő egy csónakból a vízbe ugrott, majd úszni kezdett.

2008.06.29 16:26ma.hu

A csónakban maradó társai röviddel ezt követően szem elől téveszetették, s a partra eveztek, majd riasztották a Vízirendészetet: Ők kérték a VMSZ segítségét, de röviddel a kutatás megkezdése után kiderült, hogy a középkorú nő időközben a partra úszott. 

Nem sokkal ezt követően a keszthelyi Helikon strandra kellett mentőt hívni, mert egy tizenéves fiú lábát olyan mélyen sértette fel egy kagyló, hogy a helyszínen nem tudták ellátni, ezért kórházba kellett szállítani. Vonyarcvashegyen egy starndkézilabda versenyen egy játékos sérült meg. Könyöke fordult ki annyira, hogy kórházi ellátásra szorult. A mentők kiérkezéséig a VMSZ strandon szolgálatot teljesítő strandi vízimentője rögzítette az angol férfi karját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.