A belvárosában

Lövésektől volt hangos a dél Győrött

Lövöldözés volt vasárnap délben, Győr belvárosában - erősítette meg a rendőrség. Két halottja van a lövöldözésnek, haragosok viszálya áll a bűnügy hátterében.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2012.04.22 12:11MTI

Kocsis Tünde elmondta, hogy egy presszó tulajdonosa engedéllyel tartott sörétes puskájával lőtt meg két, vele vitatkozó embert, a sérültek életét a mentők egy órás helyszíni küzdelemmel sem tudták megmenteni.

A szóvivő közlése szerint régebb óta haragos viszonyban volt a Bercsényi-ligeti vendéglátóhely 30 év körüli tulajdonosa és vele egykorú két áldozata. Utóbbiak egy társasággal szombat este a vendéglátóhelyen szórakoztak. Az éjszakába nyúló mulatozás végén, hajnalban a tulajdonos kitette az utcára a társaság néhány, hangoskodó tagját.

A két későbbi áldozat emiatt délelőtt 11 óra tájban visszament "felelősségre vonni" a presszóst, aki vita után az utcán adott le rájuk egy-egy lövést - tette hozzá a szóvivő.

Az MTI tudósítója a helyszín közelében azt tapasztalta, hogy a rendőrség lezárta a presszóhoz vezető utakat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.